Witlofsessies #3 met BUURMAN op 5 april 2014

Buren, dorpsgenoten en muziekliefhebbers, zet jullie schrap!
Want op zaterdag 5 april 2014 treedt, na Berlaen en Wannes Cappelle in 2013, BUURMAN aan in de Witlofsessies.

“BUURMAN bezit de kracht om de kleine momenten, de zuchtjes, de stilte tussen de woorden een bijna poëtische schoonheid mee te geven”, zo luidt de ****-recensie in De Morgen, naar aanleiding van de laatste passage van BUURMAN in de AB, intussen twee jaar geleden.

Niet enkel hun live optredens worden op superlatieven onthaald (in 2009 werden ze door Knack omschreven tot dé revelatie van het Dranouterfestival), ook de beide albums ‘Rocky komt altijd terug‘ en ‘Mount Everest’ kregen veelsterrenrecensies in de Vlaamse pers. De singles ‘God, ik en Marjon’, ‘Pas 18’, ‘Middellandse Zee’, ‘Rocky’, ‘Mooi weer en fruitsla’ en ‘London Stansted’ behaalden allen zowat de hoogst mogelijke airplayrotaties.

Buurman (c) Yvo Zels

Frontman Geert Verdickt verfijnt zich in de kunst om een verhaal te vertellen dat zich als een film voor je ogen afspeelt. Films die je er als luisteraar zelf moeiteloos kan bij bedenken. Na de succesvolle ‘Mount Everest’ theatertour, stortte BUURMAN zich op nieuwe nummers. De schrijfsessies werden voor slechts een beperkt aantal concerten onderbroken, waaronder Nekkanacht 2013 in het Sportpaleis.

Kom proeven van de nieuwe en oude songs van BUURMAN (in duo) op zaterdag 5 april in de Muziekzaal in Erondegem.

Tickets kosten 6 euro met UiTPAS en 9 euro zonder UiTPAS. Samen met Jeugdhuis Dido werd een apart rekeningnummer geopend (zie tickets).

Wacht trouwens niet te lang om tickets te bestellen. Het concert van Wannes Cappelle was meer dan twee maand van tevoren helemaal uitverkocht.

Alle info via deze site en via http://www.facebook.com/witlofsessies.
Bekijk hier alvast “God, ik en Marjon” om in de sfeer te komen:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s