Witlofsessie #9 met Gabriel Rios (solo)

Op onze Lieve Heer Hemelvaart (donderdag 5 mei) daalt de engel Gabriel neer in de kerk van Erondegem. Het concert is helemaal uitverkocht.   

Gabriel Rios eflyer

Na een periode van winterse stilte, en het aanhalen van familiebanden in Puerto Rico, is Rios terug van nooit weggeweest.

Gabriel Rios’ pad is inspirerend en ontluisterend. Heeft hij een groep met wie hij Vlaanderen in vuur en vlam zet, dan ruilt hij die op het hoogtepunt van het succes voor een jazzy combo (met Jef Neve en Kobe Proesmans), verhuist hij naar New York en komt hij gelouterd terug, met een mooi album in zijn broekzak.

De sprookjesachtige samenwerking met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama leidde dan weer tot het succesvolle album ‘This Marauder’s Midnight’, een plaat met daarop onder andere het prachtige ‘Gold’.

Op 5 mei verwelkomen we Rios solo voor de negende Witlofsessie. Zonder extra muzikanten die het plaatje bijkleuren. Het wordt pur sang singer-songwriterschap. En Gabriel Rios puur, dat wil je niet missen.

Volg en like Witlofsessies ook via www.facebook.com/witlofsessies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s