Witlofsessie #11 met Het Zesde Metaal

Op zondag 5 februari 2017 verwelkomen we Het Zesde Metaal naar aanleiding van hun gloednieuwe en vierde album ‘Calais’.

Het concert is helemaal uitverkocht.

zesdemetaal_affiche_v2

Het Zesde Metaal, ofte Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte groep. De voltallige band is na de vele jaren samen onderweg de perfecte muzikale evenknie geworden van de geweldige teksten van de hand van Wannes Cappelle.

Wannes was al in 2013 solo te gast in de Witlofsessies. Toen al konden we genieten van de romantische manier waarop hij de vinger op de wonde durft te leggen. Hij fileert de mens, staat stil bij dingen waar slechts weinig anderen stil bij staan en legt de onvermijdelijke tragiek van de wereld en de liefde bloot. Gelukkig vaak met een knipoog en altijd met een sprankeltje hoop.

Het Zesde Metaal is niet enkel op plaat maar ook live 100% pure Belgische wereldklasse. Het concert vindt plaats in de parochiezaal van Erondegem, Kapelhofstraat 6 en is helemaal uitverkocht.

Het Zesde Metaal is:

Wannes Cappelle (zang, akoestische gitaar), Tom Pintens (elektrische gitaar, syntheziser en piano), Filip Wauters (elektrische gitaar, lapsteel, pedal steel), Tim Van Oosten (drums, vibrafoon), Robin Aerts (bas)

Bekijk hier Het Zesde Metaal op YouTube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s