WITLOFSESSIES FOR LIFE

Marble Sounds-01

WITLOFSESSIES FOR LIFE

Concerten van MARBLE SOUNDS, PORTLAND en LINDE in de voormalige glasslijperij Cimorné in Aalst in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel en De 24u van de Cimorné op donderdag 21 december. Steun het goede doel en bestel jouw tickets via http://bit.ly/2iyLQpB. Opgelet: er gaan slechts 200 tickets in verkoop, wacht niet te lang als je er echt bij wil zijn! 

MARBLE SOUNDS (22u)

Sure I can leave a light on
Let it shine on, leave it till dawn
Sure I can leave a light on,
Leave a light on for you.

Leave a Light On. Zonder twijfel één van de mooiste Belgische popsongs ooit. Voor eeuwig verbonden met die prachtige videoclip met Wim Willaert (http://bit.ly/1I5s79u). Zanger/componist Pieter Van Dessel brengt zijn melancholische indie songs op een ingetogen wijze, samen met zijn trompettist Gerd Van Mulders.

https://www.facebook.com/marblesounds/

PORTLAND (21u)

Portland is een Belgische indie dreampop band. Hun tijdloze en melancholische songs versmelten singer songwriter elementen met elekronica en worden overgoten met de wondermooie vocals van Jente Pironet en Sarah Pepels. Portland behaalde in 2016 de finale van Humo’s Rockrally. Met ‘Pouring Rain’ (dat stilaan richting 500.000 streams op Spotify gaat) werden ze geselecteerd voor de eerste ronde van De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel.

https://www.facebook.com/PortlandBelgium

LINDE (20u)

Neofolk meets global sounds. De 22-jarige Linde Muylaert verwerkt Mongoolse muziek en cultuur in haar eigen ‘westerse’ muziek. In 2017 werd ze verkozen tot ‘Muziekstudent Van Het Jaar’ op de rockschool PXL en binnenkort speelt ze in de finale van Rockvonk 2017, het rockconcours van Vlaams Brabant. Gezegend met een geweldige stem en zoals steeds vergezeld door haar gitarist Jeroen Huyzentruyt.

https://www.facebook.com/lindemuylaert

Sure I can play a quiet song,
I could just strum, be the soft drum
Sure I can play a quiet song,
play a quiet song for you.

TICKETS via http://bit.ly/2iyLQpB

———————————————————————————-

De 24uren van de Cimorné (2de editie) ten voordele van De Warmste Week #Musicforlife

Na het succes van de eerste editie draagt Cimorné op 21, 22 én 23 december opnieuw haar vlammetje bij aan De Warmste Week van StuBru. Vorig jaar werd op de indoor mini-wielerpiste maar liefst 394 km gereden en €10.151 ingezameld. Deze keer wordt er geld ingezameld ten voordele van 2 Aalsterse projecten, vzw Shelter en vzw jeugdzorg De Vlier.

Vzw Shelter richt een gemeenschapshuis in voor meerderjarige alleenstaande jongeren die daar terecht kunnen voor begeleid zelfstandig wonen.

Dagcentrum vzw De Vlier begeleidt minderjarige jongeren in gezinnen waar het samenleven tussen ouders en kinderen moeilijk verloopt, en de leef- en opvoedingssituatie van het kind verontrustend is.

Steun de 24u van Cimorné en bestel jouw tickets voor WITLOFSESSIES FOR LIFE via www.witlofsessies.be/tickets

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s