RAYMOND VAN HET GROENEWOUD – TRY-OUT LIEFDE VOOR MUZIEK 27 APRIL (IN TORENGALM – AAIGEM)

Al meer dan 4 decennia draait Raymond van het Groenewoud mee in de muziekwereld. Om zijn carrière en zijn oeuvre te eren, ontving hij recent nog, tijdens de 11e editie van de Music Industry Awards (MIA’s), een Lifetime Achievement Award. Binnenkort gaat zijn ‘Liefde voor Muziek’ tournee van start met een try-out op vrijdag 27 april in een nieuwe Witlofsessies locatie met een ziel: Torengalm in Aaigem (Erpe-Mere).

Tickets voor deze (full band) show zijn vanaf nu te koop via deze link.

FB banner Raymond

Raymond Van het Groenewoud debuteerde aan het begin van de jaren 70 als gitarist bij Johan Verminnen. In 1973 verscheen zijn eerste album “Je moest eens weten hoe gelukkig ik was”. Vandaag heeft hij meer dan 30 albums op zijn naam.

Met zijn begeleidingsgroep De Centimeters maakte hij in 1977 “Meisjes”. De single betekende zijn grote doorbraak. Tal van andere nummers van zijn hand als “Maria, Maria, ik hou van jou”, “Gelukkig zijn”, “Vlaanderen boven”, “Je veux de l’amour”, “Chachacha”, “Brussels by night”, “Liefde voor muziek” en “Twee meisjes” zijn intussen eveneens cultureel erfgoed.

Advertentie

Een gedachte over “RAYMOND VAN HET GROENEWOUD – TRY-OUT LIEFDE VOOR MUZIEK 27 APRIL (IN TORENGALM – AAIGEM)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s