WANNES CAPPELLE & BROEDER DIELEMAN & FRANS GRAPPERHAUS (try-out) – 1 feb 2019

Wannes Cappelle, Broeder Dieleman en cellist Frank Grapperhaus slaan de handen in elkaar. Wat voor moois daaruit ontstaat, kan je op 1 februari in de Sint-Pietersbandenkerk van Erondegem komen ontdekken.

Tickets zijn te koop via deze link.

Witlofsessies_Wannes_FB_2

Wannes Cappelle is naast een West-Vlaamse volksheld, al meer dan tien jaar de stuwende kracht achter Het Zesde Metaal waarmee hij vorig jaar nog een MIA in ontvangst mocht nemen voor hun recenste album Calais. Nu slaat hij solo de handen in elkaar met de Nederlandse singersongwriter Broeder Dieleman. Een boom van een man die het Nederlandse vasteland laat dromen van eigenzinnige gospel in het Zeeuws-Vlaamse dialect.

De twee vonden elkaar vorig jaar binnen het GrensGeluid project. Een initiatief van het Motel Mozaïque festival, Het Vlaamse Cultuurhuis De Brakke Grond en de AB. Een samenwerking die al snel resulteerde in veel meer. Een jaar later mogen we hun album ‘Dit is de bedoeling’ verwelkomen waarmee ze komend voorjaar Vlaanderen en Nederland rondreizen.

Verwacht je aan een ontroerende, intieme set waarin beide zangers hun moedertaal in eer houden, maar tegelijk toch een universeel verhaal brengen. Hun taal is bovenal muzikaal, en net dat is de bedoeling. Het duo wordt in hun clubtournee bijgestaan door de Nederlandse cellist Frank Grapperhaus, die het geheel compleet maakt. Thema’s als liefde, God en het leven passeren de revuê en voor je het weet sta je zonder gêne mee te zingen.

Tickets zijn te koop via deze link.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s