MEURIS – TIRADE (try-out)

Met humor en scherpzinnige observaties laat Stijn Meuris zijn licht schijnen op het afgelopen jaar. Na het succes van zijn eerste twee Tirades, heeft Stijn Meuris de smaak meer dan ooit te pakken. En dus komt er een vervolg. We verwelkomen hem op twee nieuwe locaties: zaterdag 13 oktober in De Traagheid in Tielt en op zaterdag 20 oktober in Oemtata, Ertvelde.

Meuris FB

De vorige ‘eindejaarsconférences’ behandelden in hoog en boos tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. And guess what: dat zijn bij Tirade 2018 opnieuw de ingrediënten.

Voor deze try-outs zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. First come, first served. Op de avond zelf wordt er aan de entree een vrije bijdrage gevraagd. Reserveren kan vooraf via elice@skytiger.be met vermelding in het onderwerp ‘TRY-OUT MEURIS + locatie’.

Locaties: 13 oktober – De Traagheid, Krommewalstraat 6, 8700 Tielt
20 oktober – Oemtata, Pastorijstraat 40, 9940 Ertvelde

Het betreft een voorstelling voor zittend publiek. De voorstelling is een try-out. De show kan dus verschillen van de show die nadien te zien zal zijn tijdens de echte tour.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s