Blackwave. op 14/02 in Eldorado Humbeek

Zinderende concerten op Rock Werchter, Lokerse Feesten en in een uitverkochte AB staan al op hun palmares. En op donderdag 14/02 zullen ze ook Eldorado Humbeek helemaal op zijn kop zetten. Tickets voor de try-out van Blackwave. zijn te koop via deze link: https://bit.ly/2Qrzjmg

Sexy grooves, chille vibes, jazzy keys, zinnige raps en het talent om de hiphopscene helemaal te veroveren (lees verder onder de foto).

fb_event_blackwave

Het Antwerpse hiphopduo, dat bestaat uit producer Willem Ardui en rapper Jaywalker, heeft het allemaal. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes.

Hun single ‘Elusive feat. David Ngyah ‘ging in première op The Independent en haalde ondertussen meer dan 3,5m streams op spotify. Swangin ‘, hun tweede release in 2018, ging in première op Vice / Noisey en bereikte de nummer 1-plaats op de populaire hitlijst van Hype Machine.

Hun vorige single ‘Whasgood ?!’ werd geprezen door Billboard en is een aanstekelijke zomersingle, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith.
‘Good Enough’, de nieuwste release van blackwave., is hun meest uitgesproken single tot nu toe. Met zijn ‘old school 90’s hip-hop vibe, toont deze track hun ongelooflijke muzikale en vocale talent.

Een concert in samenwerking met CC Strombeek. Het concert gaat door op donderdag 14/02 in Eldorado Humbeek.

Tickets zijn te koop via deze link: https://bit.ly/2Qrzjmg

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s