Portland warmt op voor Pukkelpop op 14 augustus in Kortemark (De Beuk)

Portland ging vorig jaar met de gouden medaille van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel aan de haal, nadat ze in 2016 ook al de finale van Humo’s Rock Rally hadden behaald. Tickets voor hun try-out op 14 augustus in Kortemark naar aanleiding van hun show op Pukkelpop zijn vanaf nu te koop.

Hun singles ‘Pouring rain’, ‘Matilda’, ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ zorgden deze zomer al voor kippenvelmomenten tijdens Rock Werchter. Ze etaleren de sterktes van de groep: de wonderschone samenzang van Jente Pironet en Sarah Pepels waarrond subtiele gitaren en een batterij elektronica worden geslingerd. Hun debuutplaat volgt na de zomer en wordt voorgesteld in de AB.

Naar aanleiding van hun show op Pukkelpop komen ze warmdraaien voor een beperkt publiek in de dakkapel van CC De Beuk in Kortemark op woensdag 14 augustus. Een unieke kans om de band van dichtbij aan het werk te zien én voor het eerst een aantal gloednieuwe songs van hen te horen, net voor ze afzakken naar de heilige weide van Kiewit. Tickets kosten 12 (+2) euro en zijn vanaf nu te koop via deze link.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s